Vad betyder detta?

Hej! Inatt drömde jag "att jag drömde", jag drömde att jag drömde om min mormor som idag är död..att hennes själ gick in i min kropp,och jag kände verkligen hur det kändes…som en stöt,värme..det brann till i hela mig. Jag såg hennes hand smälta in i min hand liksom. Sen drömde jag att jag berättade om drömmen för min mamma,och hon började gråta. Igår fick jag ett erbjudande av min moster,att vi ska få besök av änglar. (http://healing.ifokus.se/Forum/Read.aspx?ThreadId=905a3415-03ad-4c47-a3c7-63c7163007fb) Den 24 april. Sen hände något konstigt med mig nu ikväll. Jag blev jätte deprimerad,och började gråta,helt utan anledning. Har inte gråtit på flera år. Andra konstiga saker har också skett. Telefonerna är stendöda.(om det nu har något med saken att göra). Hur som helst…kan det här betyda någonting? Jag har för övrigt svår panikångest och social fobi..kanske vill mormor och änglarna hjälpa mig,.. att få ur alla negativa energier i mig? Vad tror du om det här? Tacksam för svar!

Hej! Du har din mormor och änglar vid din sida som vill hjälpa dig så ta emot den hjälpen och du kommer att blir bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *