vad bör jag tänka på?

hej jag är ganska ny inom medium o andevälden skulle varit skönt med lite vägledning men finns så mycket jag inte förstår vill bli mer öppen och förstå vad andarna vill mig om dom vill mig något!! och så vill jag även ha kontakt med min älskade faster lisa!! saknar henne!! vill veta hur det är med henne om hon finns kvar här eller om hon gått över till andra sidan, samt om min pappa som har alkohol problem o deprision.. kommer han bli bättre eller vad kommer hända med han?? tacksam för svar!! mvh sandra

Hej Sandra! Att öppna sig mer medialt innebär kort att man öppnar sig själv och tar emot symboler och besök från andra sidan. Det som kan hjälpa till är att öppna sina chakran och tro på att det finns något där ute från andra sidan. Gå en kurs om du känner att du behöver mer handgriplig hjälp eller öppna dina chakran och låt dem komma till dig. Det kan ta tid men bra att skynda lite långsamt vad gäller andra sidan. Det kan vara svårt att få kontakt med en viss person men varför "pratar" du inte med henne och din pappa, be dem komma till dig i dina drömmar- då är man mottaglig. Ha tålamod och bli inte ledsen om de inte kommer med en gång och kommer det någon annan till dig ta vara på orden och tyd tecknen du får. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *