vad e detta??

hej. tack för en bra sida =) nu till min fråga. jag och min 5 åriga son såg en sorg mantel i köket. när vi skulle fånga den så var den bara borta. det var lite konstigt. 2 dagar senare filmade jag mina barn här hemma och det var lite konstig aktivitet med på filmen. sedan är det så att när jag sover borta hos folk så verkar jag "sprida" fenomen omkring mig då det alltid blir konstiga aktiviteter efter att jag befunnit mig där. i min tidigare bostad hade jag många besökare, men de verkar som att dem följt med eller nått. kan du se vad detta är? ibland kan man ju tro att man blivit knäpp av alla ljud och dyligt man ser och hör. kram malin

Hej Malin! Du har många med dig och de följer med dig då de ser ditt ljus! Hjälp dem över till andra sidan det är det de behöver hjälp med! Glöm inte skydda ditt hem och din familj när du hjälper dem över till andra sidan. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *