Vad för sken?

Hejsan! Jag vet inte vart jag ska vända mig med denna fråga så jag chansar på att någon av er kan ge mig ett svar! 🙂 Det började för 2 år sedan så blev det ett sken från min högra kind till min sambos hals med på en bild. Jag tänkte att det var skit på linsen eller något. men nu så kommer det OFTA på bilder på mig. På min högra kind så får jag med ett sken (eldigt av nåt slag) och det blir som en prick. Sen har jag även fått det på min högra överläpp. Har inte sett det på någon annan eller på någon sak förutom på mig! Jag fotograferar väldigt mycket. Har ni någon aning om vad det kan vara? Vet själv att jag är mottaglig och har haft detta sedan jag var liten. Är dotter till en av mellansveriges främsta medium som själv har gått över till den andra sidan! Så jag vet en del om detta ämne men inte om detta "sken"…

Hej Helen! Jag har stött på detta ett fåtal gånger tidigare, och det är inte sällsynt men kanske desto svårare att "se" medialt(om man inte nu vet vad man ska söka efter) och att synnerligen att få det på bild i ett vanligt fotografi.?!? Jag kan inte det korrekta namnet för detta men förstår innebörden. Jag brukar enkelt kalla det "marks"( en slag sigill) som finns i din aura och även påvisar och följer med ditt släktled. Att du nu själv ser detta så tydligt på kort är för att påminna dig om vem du är,din tillhörighet och vad du bör ta tag i att göra.Jag antar att det har med din släkts medialitet att göra och att du kanske inte tagit den biten på "största allvar" oavsett din bakgrund, vemdin mamma var och oavsett din kunskaper. Du kan även från det/ditt förflutna finna information om detta släktmärkes uppkomst och även dina guider känner till dess innebörd och historia. Jag har fått en "fantastisk historia" berättad för mig av en av mina guider som jag varken kan bekräfta eller dementera då jag inte gjort denna "tidigarelivkontroll själv". Men jag kan återberätta kort/avkortat för dig pga dess intressanta innehåll: "Det finns en stammoder till er släkt som levde under medeltiden.Hon var en väldigt kunnig sk "häxa" och hade kunskap både inom ljus såväl som mörk magi,även som siaree,inom läke- och örtkonst och spå i dryckeskärl.Hon hade även stor kunskap om olika väsen och deras element och tillhörigheter. Men pga av högmod och oförsiktighet gentemot andra blev hon avrättad genom att både bli häng,stenad och bränd till döds för att man skulle oskadliggöra henne så gott man visste/kunde på den tiden. Visst var hon skyldig till en del av anklagelserna men mycket berodde på rädsla och okunskap från folket som ändå sökt hennes råd och hjälp och när resultatet inte blivit de väntade blev hon hånad och anklagad för diverse annat trolltyg som hände i bygden. Hon lämnade efter sig flera döttrar och en son(som dog ung). Innan hon blev avrättad utalade hon en "besvärjelse"(ej förväxla med förbannelse!!!) som skulle markera hennes ättlingar och samtidigt påminna dem om att vara stolta över sin börd och gåva. En påminnelse för kommande generationer.Denna "signering" finns att återfinna i din släkts aura och är fäst på antingen den vänstra eller högra kinden eller strax under hakan ner mot halsen beroende på kön. Och eftersom efterkommande bär den som "minne i sin aura" kan den dyka upp som den nu gjort för att hon ska påminnas om vem hon är,vad hon kan och vilken väg hon bör gå." Som jag sa…en intressant tillbakablick över dess betydelse. Det är det svaret jag kan ge dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.