Vad håller han på med??

Hej o tack för all värdefull hjälp o alla goda råd jag fått tidigare, du är guld värd!! Nu måste jag bara få fråga om du kan förklara vad mitt ex håller på med? Jag pratade med honom i går på telefon o han vill att jag ska tala med hans nya för hon är sur på honom för att han fortfarande ställer upp o hjälper mig, lite för mycket enl henne. Han predikade för mig att han är ju en sådan toppen kille som aldrig sviker någon o allra minst sina ex o han tänker aldrig svika mig eller min son heller. Jag sa att det är ju hans uppgift att få henne att förstå det o inte min o friskade upp minnet på honom om vad han sagt o lovat. Han inbillar sig också att jag fortfarande älskar honom o inte vill släppa honom o tror inte på mig när jag informerar honom om att jag saknar honom inte o vill aldrig mer ha tillbaka honom för leva med hans missbruk i nästan 7-år räckte men jag sa också att vi kan vara vänner men mer blir det aldrig o jag lyckönskade honom med den nya. Han är den sämsta lyssnaren jag känner så jag tog o mailade till honom o sa vad jag sagt till honom i telefonen men jag har inte fått någon komentar ännu. Vad håller han på med?? Har han ångrat sig för att han svek mig och/eller är det inte så bra med den 13 år yngre nya förmågan?? Jag vill bara ha lugn o ro o satsa på en framtid för mig o min son o så småningom en ny kille vid min sida o ju mindre jag ser o hör av mitt ex ju lyckligare är jag! Kram Annelie

Hej Annelie! han saknar dig men mest för att han vet hur du funkar. Hon ställer krav på honom som du aldrig gjorde vilket gör det obekvämt och jobbigt för honom. Han vill ha dig för att han vet var han har dig och tyvärr är det inte mycket kärlek från hans sida men innerst inne vet du det. Han kommer att ge sig och då kommer kärleken. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *