Vad hände?

Hej! Kan du förklara denna händelse för mig? Får du till dig ngt och vad i så fall? Jag och mina barn "vuxna" skulle åka och handla. Vi stog utanför porten coh väntade på taxin, då en man kommer gående iklädd vårat bostadsbolags kläder. Han tittade på mig, stannade bredvid oss och knäppte sina händer,blundade och böjde ner huvudet. Min dotter som stog med ryggen mot såg honom inte utan hon säger.. fy vad svårt det blev att andas. Min son tittade på mannen och sedan på mig. Det hade kanske gått en halv minut, då mannen tittade upp på mig och sedan gör samma sak igen.. Tredje gången han tittade på mig frågade jag.. Ska jag öppna porten åt dig, och han svarade med släpig trött röst.. Det är vilket som, och sedan går han bara samma väg tillbaka som han kom ifrån… Naturligtvis tittade vi på varandra ungarna och jag och min son sa.. Var han drogad eller? Vi fortsatte att vänta på bilen, och tro på tusan… vem kommer gående om inte samma man, men den här gången tittar han på oss, säger hej och så går han in i trappen. Den dagen och kvällen hade vi en del att fundera över här hemma. Det är sådant man inte glömmer. Ca en vecka senare var jag ute med en hund och när jag kom hem var hissen ur funktion så jag går upp. På första våningen står denna man och hunden la sig ner och vågade interöra sig, så jag fick bära upp honom. Skulle kännas bra att få förstå vad som hände för jag upplevde det som att han INTE var ensam i sin kropp. Må så gott. Shadows

Hej Zusanne! Egentligen känner jag att jag inte bör vara så tydlig i mitt svar då frågan gäller en annan person som inte hör till dig eller din familj men eftersom du har mött honom och upplevt ett visst obehag kan jag ändå säja såhär: Denne man har en integrerad ande i sin aura som delvis tagit sig hans utseende och ibland "går hans ärenden"även om det sker mot denne mans vilja. Det finns orsaker och en problematik till detta som ligger i hans privata svär och därför går jag inte in på detta då det strider mot min uppfattning att ge information om någon över dennes fria vilja. Mitt enda råd är när du möter den integrerade anden alltid rena dig själv,dina barn och skänka en tanke till Heliga Änglar om att omsluta denna ande i villkorslös kärlek. När du möter mannen kan du på avstånd hjälpa honom genom att be Heliga Änglar Omsluta även honom i villkorslös Kärlek och även be änglar uppmärksamma problematiken han har och även be dem (om det inte går över personens fria vilja)upplösa all negativ kring honom i den Heliga Andens Vita Ljus. Tänk medkänsla och omtanke istället för obehag och dömmande. Vi har alla våra egna vägar att gå och så även denne man. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *