Vem eller vilka finns hos oss?

Hej! Har skrivit till dig om detta förrut, men inte fått något svar, kanske du kan besvara nu, om det går. Jag har någon som är här hemma hos mig och mina barn, för ett tag sen var det någon som var inne i duschen, jag och yngsta sonen tog för givet att äldsta grabben stog i duschen, men så var det inte. Det fanns inte en droppe vatten på golvet. Sen ser jag en mörk gestalt ute i hallen, inte varje dag, men ibland, har även sett en katt här hemma. En gång satt jag och kikade på tvn, då en liten bil flög in i tv bänken. Detta känns lite obehagligt. Kan du se vem detta kan vara, nån släkting eller vän? Tack på förhand. Mvh Mia

Hej Mia! Anledningen till att jag dröjt med svaret är för att jag varit väldigt osöker på vad det är för slags närvaro energi det är frågan om. Jag har länkat och låtit "länken vara öppen" för att se om detta/denna vill framträda men den enda närvaron som dyker upp är en grålurvig katt som känns trevlig. Jag förstår dock att denna katt tillhör någon och följer sin ägare men dess ägare vill inte framträda. Jag uppfattar ändå att det är en yngre manlig energi. Ibland känns han väldigt ung och ibland som en tonåring. Jag får en bild av brand och brandskador och därför vill han inte visa sitt ansikte eller kropp då hans skäms och döljer sig med en mörk filt eller kappa med huva(som kan vara en tröja med huva). Pga klädseln trodde jag först det var ett naturväsen men det är fel signatur och fel energiform. Känner du till om det hänt någon olycka som har med brand och tändstickor att gör i huset du bor eller i närmaste området? Fundera på detta och hör gärna av dig igen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *