Vad hände med mig?

idag var jag och prova på healing. Helt sjukt, jag vet inte om de var jag som började irra och överdriva, men en massa jobbiga saker och tankar kom upp som händer runt mig, jag började gråta och darrade..jag andades konstigt och var märkliga saker som hände med mig..Sedan började allt snurra jag blev yr och de lixom gungade.. Efter frös jag. Va var detta, va det en lyckad healing? eller överdrev jag allt?? Jag fick inte fram en enda fråga till de som gjorde detta på mig, de var så snälla och vänliga de log åt mig, skrattade de kanske för att jag var töntig eller för att de var glada att de lyckades med de som de gjorde..vem var de som hjälpte dem att hela mig? jag läste att de är något andligt med det stämmer det?? Tack för en bra sida, kramar

Hej! Det var en lyckad healing trots att dina känslor kom upp som de gjorde och det var mycket från tidigare liv som kom upp. Gör det gärna igen så du får ordning på dina känslor. Tack för ditt beröm! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *