utbildning 2

Det är ju som sagt så att jag kommer söka utbildning (vindkraftstekniker) men tänkte höra om du kan se om jag kommer ta mig in på skolan eller om jag har för dåliga betyg etc? Tack för alla bra svar! >> Svar på frågan Hej! Du får kämpa lite till med betygen men du får din belöning! Den ende som kan bestämma om du kommer in eller inte är du- och dina betyg!! Varsågod! Hej igen! Problemet är att jag har gått klart skolan så jag kan inte göra nått åt mina betyg, men jag känner mig dock ganska nöjd med betygen, hur ska jag kunna göra dem bättre? Tack så mycket.

Hej! Först och främst ska du prova att söka in på den linje du vill in på och när du gjort det och fått svar hör du av dig till mig igen!! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *