Vad händer?

Hej Ewy! Jag undrar om denna svåra situation jag befinner mig för närvrande i. Den är fruktansvärd tung för både mig och min son. Kommer allt att sluta gott för oss? Kommer våra drömmar att uppfyllas, dvs till resultat av denna hårda tid? Jag vill bara få ett tryggt och harmoniskt liv med sonen. Kan du se något om hur det ser ut för oss framöver? Jag undrar framförallt om vi kommer att ha möjlighet att flytta snarast? Jag tackar på förhand!

Hej! Ni har det inte lätt och molnen kommer att hänga kvar ett tag till men vändningen till det positiva kommer när ni flyttat från det ställe ni nu lever på. Försök att vända det negativa till det positiva hur jobbigt det än är! Får du avslag på en lägenhet bli inte arg eller ledsen utan försök att tänka positivt- det var inte meningen att ni skulle få just den lägenheten då den inte är bra för er.. Det är svårt att tänka så och jag har varit nere på botten och vänt så jag vet- tyvärr- många gånger vad jag pratar om! Jag finns här som vän för dem som vill prata privat. Skicka bara till min mail och jag svarar så snart jag kan! Håll ut och tänk positivt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *