Vad händer?

Hejsan! Otroligt intressant site. Jag har på de sista året haft så otroligt konstiga drömmar både läskiga och underbara. Jag drömmer mycket om min morfar som nyligen dog, att han är lixom "rutten" och besöker min mormor helatiden. Jag känner ångest när jag drömmer om han och det oroar mig. Samtidigt så har mina framtids planer förändrats och jag vet att jag vill skapa något stort men vilken väg ska jag ta? Ibland tror jag att alla dessa drömmar ska ge mig en ide om att skriva en bok? Ska jag avakta och se vad som händer eller ska jag börja satsa på ett erbjudande jag har fått av mina vänner? Jag är så förvirrad men förväntasfull och vem ger mig alla dessa drömmar (mina vänner tappar hakan när jag berättar om allt jag drömt). Tack för absolut alla ledtrådar du kan ge. Pauline*

Hej Pauline! Du har så många vägar att gå och det känns fel att säga åt dig att bara gå en väg! Ha för vana att skriva ner dina drömmar då de verkar vara grunder till bok/böcker. Du har som sagt så många vägar och gå och nu är det dax för dig att lyssna på din inre röst. Vad vill du göra? Vad brinner du för? Du kan ha mer än ett projekt så länge du mår bra av det. Din morfar visar en lite negativ bild av sig själv då det är så han ser sig själv. När han kommer nästa gång kan du be honom visa sig som han är idag inte som han tror sig se ut! Du har många vägar att gå och jag kan och vill inte att du bara väljer en väg då du har kapacitet att gå fler än en! Lycka till och hör gärna av dig längre fram så jag vet hur det går för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *