Vad händer i mitt hem?

Hej! Har flyttat till en två ute på landsbygden. Allt känns jättebra, känner mig dock ganska iakttagen när jag sitter i vardagsrummet. Har även hört oljud från galgarna i garderoben, som om någon hängde av/på kläder; detta hör jag under natten. Det finns en ständig lukt av gammal människa i tv-rummet. Allt detta sker i perioder. Så nu är min fråga; finns det någon i min lgh? någon bortgången människa som kanske inte fått ro. Eller har det någon koppling till marken som huset är byggt på? väldigt tacksam för svar då detta är något som jag ständigt tänker på. Mvh Emma

Hej Emma! Du har besök men det är inte av någon som är vilse tvärtom. Denne man levde ensam och dog ensam men har gått över men ibland återkommer han för att bara vara i sin lägenhet där han bodde länge och där han trivdes. Han vill dig inget illa! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *