Namn i tidigare liv??

Hej igen!! Jag skrev till dig förut om mina tidigare liv i Vilda västern och Skottland under 1100-1200-talet. Jag fick efter detta upp två namn i mitt huvud från Skottland. Dessa var Julianna och Julian, vilka var det eller var det något som jag inbillade mig?? Har aldrig tänkt på dessa förr och blev nyfiken på om du kan få fram mer info, även de namn som jag "hade" och namnen på platserna där jag "bott", vore kul att få. Hoppas detta inte blir för mycket för dig, du ska ta det lugnt och allt i din egen takt :). Sköt om dig. Kramar Kristina

Hej Kristina! Tack för dina omtänksamma ord! De värmer och får mig att orka lite till!:) Vad gäller namnen så känns det som om du hette Julianna och din bror hette Julian. Tyvärr får jag inte upp mer men du kommer att få mer info om denna tid så skriv ner vad som kommer fram och sedan får du pussla! Du får gärna skriva och tala om vad du kommer fram till! Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *