Vad har jag för tidigare liv?

Hej EeWee, Kan inte låta bli att fråga dig. Har jag haft ett tidigare liv. OBS! Mina Guider skall vara hjälpsamma…;) Ofta får jag in känslan att det verkligen har varit så, och känslorna skapar bilder. Men jag vet inte om det är taget ur luften eller om det verkligen är så. Jag kan inte berätta mer nu för jag är sååå nyfiken på vad du har att säga Må bäst! Jonna

Hej Jonna! Tyvärr måste jag göra dig besviken då det inte spelar någon roll om dina guider är hjälpsamma eller inte(…i detta fall framträder de inte ens…;)…)utan det har att göra med hur -jag själv- kan länka till en persons hela kedja av tidigare liv och hur mina egna guider hjälper mig att tolka den informationen, och det är just detta som tar så enormt mycket tid och är energikrävande att göra på sk "direkta frågor". Det handlar inte om tiominuter utan för att finna rätt svar kan det ta 2-5 timmar!!! och det känns "inte rättvist" mot de andra frågeställarna att lägga ner så mycket tid på en person om det inte är av synnerliga viktiga skäl för att få akut hjälp och/eller det är sk "livsviktigt" för att lösa en svår siutation. Jag hoppas du förstår vad jag menar.Vi har även förklarat detta i frågespaltens inledning. Däremot kan olika tillbaka blickar dyka upp "av sig själv" i olika frågeställningar, som inte är en direkt fråga om tidigare liv då detta dyker upp som "en förklaring" till varför det kan vara på ett visst sätt. Jag får ändå sagt av mina guider att du redan är medveten om flera av dina tidigare liv och att du egentligen inte behöver någon bekräftelse utan borde lita till din egna känsla! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *