Vad har vi gjort för fel?-★Fråga besvarad 2013-09-01

Hej Våra grannar har börjat bete sig väldigt underligt, började för ca ett halvår sedan. De undviker och pratar knappt med oss längre, vi som tidigare umgåtts och tyckt bra om varandra. Speciellt kvinnan ser väldigt trulig ut och säger knappt hej längre? Har de stört sig på något vi gjort eller sagt? Har haft mycket motgångar med jobbet nu, ser du om det blir bättre eller gör jag bäst i att gå vidare och söka ett annat jobb? Jag är urless på jobbet och skulle vilja jobba med nått annat, men vad? Hoppas på lite vägledning för nu känns det som jag fastnat mitt i livet både när det gäller jobb och vänrelationet. Kram : )

Hej! Jag känner igen denna energin och tror att jag besvarat detta den:2013-08-31 under insänd rubrik "Varför?" och vill hänvisa till det svaret vad gäller dina frågor och funderingar kring dina grannar. Vi börjar där så jag är säker på att jag lärt mig identifiera din energi och så är du välkommen att sända in nya frågor kring de andliga och paranomala. Sköt om dig! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *