Hur ärlig är min värld? -★ Fråga besvarad 2013-09-01

Jag har verkligen fel om allt eller hur? Och följdfråga (sry kan inte förklara varför) : känner jag rätt och vet jag om det?

Hej Christian! Jag skulle vilja fråga dig istället:Vem eller vad har fått dig att tappa din självkänsla så pass att du uppelver att allt du tycker,tänker och känner skulle vara fel?Allt? Det finns ingen människa på denna jord som har rätten att ta ifrån dig din känsla av människovärde!!!.Ingen!!!.Du är den du är och du är unik och låt ingen annan få dig att tro något annat Christian!Våga tro på din egen magkänsla följ din alldeles egna magkänsla då det oftast är det bästa svaret på allt som är bra för dig och vad som inte är bra och vad som är rätt och vad som är fel.Det är inget "fel" på dig om någon har fått dig att tro det.!Följ din magkänsla! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *