Vad heter han?

Hej! Jag undrar vad min skyddsandes namn är. Jag vet inte var jag fått det ifrån men jag tror att han heter Arkiel. Jag sökte på det på google och fick upp att det var ett annat namn på en ängel. Tacksam för svar! MVH Helen

Hej Helen! Du fick nog namnet på den ängel som du kan be om hjälp när det känns tungt och jobbigt.Men jag känner inte igen namnet Arkiel utan tror det ska vara ARIEL istället. Din ena guide(det du kallar skyddsande) heter "Mendeliay" och är en ung kvinna som är klädd i vitt långklänning med gult band av siden i midjan. Hon har långt blont hår och står för trygget och värme. Solenergi.Skyddar solarplexus. Hon hon finns där på din vänstra sida för att du ska känna dig trygg och behålla ditt inre lugn, även när det är oro omkring dig. Hon bär även en korg med gula nejlikor. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *