Vad heter min Skyddsguide?

Hejsan. Jag undrar vad min Skyddsguide heter? Men det enda Problemet är att jag kan inte höra min guide, och huR ska jag göra när jag ska lyssna på min guide? Jag vill vara vaken så att jag hör på min guide, då undrar jag om ni har några råd till mig? Har jag några förmågor? Har jag levt tidigare liv och vilken årtal? En fråga till: Kan du se om jag har spöken i min lägenhet och när den kvällen när jag tittade på tven. Då var det nån tittade på mig och jag tittade bakom mig, men ingen var där? Min fråga är vem var det som tittade på mig? Jag är tacksam för svar. Från mathias

Hej Mathias! Jag uppfattar att du är motaglig för närvaro av andar och kan känna av deras energier. Det du behöver lära dig är att se skillnad på "vad som är vad".Vilka som är andar som tex visar sig för dig,besöker dig för att få uppmärksamhet eller hjälp och vem som är din guide. Den som stod bakom dig när du tittade på tv är den man som följer dig.Du har känt hans närvaro många gånger och det är en ande som brukar besöka ditt hus. Han försöker få kontakt med dig.Du behöver lära dig träna upp din "hörsel" och även din "magkänsla". Jag kan tyvärr inte svara på frågan om vem som är din guide då det är denne man som hela tiden visar sig.Men han känns inte som din guide. Du kan pröva att sitta ner med penna och papper i handen och "ställa frågor" och försöka "invänta svar" dvs skriva ner den "första tanke "eller "svar" som dyker upp.(tex kan du ställa frågan:Vem är du?Vad vill du?osv) På det sättet kan man även lära känna sin guides "röst" som faktiskt kan dyka upp som en "röst" i huvudet eller som "bilder" eller som "tankar" man känner att man själv inte skulle ha tänkt. Men först tycker jag du ska försöka få kontakt med denna ande som finns runt dig och själv försöka klura ut vad den vill.Pröva det jag beskrev. Det är nämligen viktigt att du försöker själv få fram information istället för att jag talar om det för dig. Pga de energier du har omkring dig just nu och denne mans starka närvaro kan jag inte länka till dina tidigare liv då det verkar vara betydligt viktigare för dig att focusera på vad som händer här och nu i detta liv. Du kan fundera över det jag skrivit,pröva det jag beskrivit och se vad som dyker upp och sedan återkomma så kanske det fungerar att länka utan störningar från honom. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *