Vad kan ha orsakat det?

En gång kom jag in på mitt rum och gick mot datorn där jag hade en skrivbordstol med hjul. Plöstligt när jag tog det första steget in i rummet så for stolen baklänges med rasande fart in i väggen. jag är fortfarande skakad och tycker att det kanske inte så smart att säga det till andra, så därför frågar jag anonymt här. Men vad kan ha orsakat detta?

Hej! Jag förstår att du inte vill prata om sådana här saker högt inför andra. Många anser spökerier vara just hokus pokus och att man är "galen" som tror på sådant. Jag vet inte direkt omständigheterna exakt av din upplevelse, men om det är som du säger är det givetvis väldigt märkligt att en stol sätter fart av sig själv. Du har inte kunnat tänka ut ev. logiska förklaringar? Tror iofs. att det är ganska så svårt. Jag undrar om du varit med om andra "spökerier" tidigare i huset/lägenheten? Det som det rör sig (om man går efter typen av spökeri) är Poltergeist…. Varje gång det rör sig om sådana här fenomen, undrar jag varje gång om det finns en flicka i tonårsåldern i huset? Skriv gärna tillbaka igen så att vi kan utreda detta lite mer! / Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *