Vad kommer hända?

Hej Evy. Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mej, känner mej väldigt osäker på min man av flera olika anledningar. Han sa för ca 1 år sen att han inte hade några känslor kvar för mej och han ville vi skulle flytta isär men inget har hänt ännu. Han har också en arbetskamrat som jag inte litar på, jag tror att hon försöker leka med honom och han säger när jag frågar att han inte har några känslor för henne mer än som arbetskamrat, stämmer detta verkligen? Jag älskar fortfarande min man väldigt mycket och skulle av hela mitt hjärta vilja att vi hittar tillbaka till varandra. Igår kväll sa han att han hittat en lägenhet som han ska fundera på om han vill ha. Känns väldigt akut med lite råd. Hoppas du kan ge mej det så fort som möjligt om hur min framtid kommer bli och vad som kommer hända. Tack snälla på förhand. Kram/ L.

Hej L! Är frågan fortfarande aktuell? Ber om ursäkt för att svaret dröjt men behöver veta innan jag ev går vidare. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *