vad rör sig i hans huvud?

jag har fortfarande samma kille som jag haft förut men det är väldigt,väldigt dåligt mellan oss jag har frågat honom vad han igenligen vill men han undviker den frågan utav någon anledning frågan är vilken…det känns som han bara vill vara här för att ha någonstans att bo är det så?… sen angående en fråga till..jag ska ju jobba utomlands och hjälpa utsatta människor och där ska jag även träffa den "rätte"om jag har förstått rätt?du sa att det kanske kommer ske om 10 och då är jag ca 42 år gammal men min fråga är om det är han jag får barn med eller om jag kommer träffa någon annan före innan jag åker utomlands?för när jag är 42 år gammal vill jag nog inte ha barn…

Hej! Jag vill ogärna säga tider och när jag satte 10 år på dig kan detta innebära att du är utomlands, jobbar, träffar den rätte, får barn osv innan dessa tio åren är förbi. Den man du har idag vill säga något men du måste få honom att prata med dig och du bör få honom att vara ärlig. Det kan vara så att han mår dåligt just nu men vill inte belasta dig med sina problem men mitt råd är att ni ska prata! Kräv det av honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *