vad ska jag göra?

Hej, Mina barn håller på att bli galna av allt spökeri i vår lägenhet, vi har bott här nu i2 månader och det började en vecka efter,Stereon startar av sig själv och spelar en cd skiva, någon står framför tv: båda barnen ser en mans figur,när jag hörde ytterdörren öppna sig var den låst, jag frågade min dotter som satt med ryggen emot om hon hörde samma sak? ja svarade hon men ingen kom in och någon skrattade till bakom min rygg ha ha,Den lilla dottern blir nypt i rumpan varje gåbg hon står brevid micron. Vem är dettta och hur ska jag få bort peronen. Tacksam för svar. Auli

Hej Auli! Skriv till min mail du ska få ett dokument där du får hjälp med att få anden över till andra sidan. Skriv vad det gäller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *