vad ska jag göra?

Först vill jag tack dig för att du tar dig tid att göra den här spalten som alltid är lika intressant attt läsa, samt tacka dig för svaret jag fick sist! Du berättade att jag har 3 gestalter med mig, men nu på sista tiden har det bara blivit mer intensivt här hemma, när man är på nedervåningen hör man någon springa över golvena på övervåningen, när man är uppe hör man att det låter nere. här om natten vakande jag av att någon drog i min arm och mina katter blev helt vansinniga. min sambo ser och hör saker mer ofta han med, fast han helst inte vill tro på det för han tycker det är nonsens. Huset som vi bor i är från 1940 talet tillhör min morbror och han har aldrig upplevt nånting ovanligt här förut. Har jag gjort nånting för att göra de mer "oroliga" eller vill de nått? det börjar kännas lite obehagligt att vara själv hemma, något jag inte känt förut. Har du något förslag på vad man kan göra för att lugna ner det igen? Tusen tack för svar, och hoppas att allt är bra med dig!

Hej! Jag kan inte se vilka de är men de är medvetna om att du kan se dem och de vill ha din hjälp att gå över. Om du går in på min hemsida hittar du info om hur du kan hjälpa dem över till andra sidan. Tack för ditt beröm!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *