vad tror du?

det har hänt många onaturliga saker hamma hos mig tex: Tv:n byter kanal själv, hyllan rör på sig, väckar klockan ringer av sig själv exakt kl 03:00 (ofta men inte alltid) och jag hör ibland fotsteg i trappan o hör svaga röster ibland! Vad ska jag göra för att få ro jag vill ju helst inte flytta för jag gillar huset. Tror du att det rör sig om något onaturligt eller e det bara jag som ser i syne?

Hejsan! Om du är en orolig och lättskrämd person så är det mycket möjligt att du ser i syne. Det är väldigt lätt för huvudet att lura en att man tror att saker och ting flyttar sig och rör på sig. Men det sägs även att andar försöker ta kontakt igenom elektroniska apparater. Så det bästa sättet är att kontakta ett medium om det blir allt för besvärligt 😉 <br> Mvh Adam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *