vad tycker han?

hej! jag har en fråga till dig. jo för några månader sen så gick jag i skolan med en kompis vi gick förbi en kille (som jag gillar) och då gick han fram till oss och sa typ: Hej tjejer jag gillar er! jag trode att han skoja så jag svarade att jag gillade han med (hihi det gör jag ju^^) han verkade bli lite förvånad och vi gick där ifrån. Men sen så skulle vi hämta våra saker och killen satt utanför vårat skåpsrum och när han såg att vi gick in där så följde han efter oss och började fråga oss vad vi hette och hur gamla vi var och i vilken klass vi gick i (när jag säger klass menar jag inte 7 8 9 menar a b c osv..) vi svarade lite snabbt och gick där ifrån. nån vecka senare så mötte jag och min kompis honom igen och då ville han veta vart vi bodde. vi svarade och sen frågade jag vart han bodde (jag visste redan vad han hette och vilken klass han gick i eftersom en kille i min klass e kompis med han)men han sa att han bodde i göteborg (han ljög vi har flera mil till göteborg.) sen dess har jag märkt att han tittar på mig rättså mycket (eller om han tittar på nån bakom mig hehe fattar aldrig vem folk kollar på^^) men NU kommer frågan: vad tänker han egentligen? asså tycker han bara jag e konstigt?eller gillar han mig? eller frågar/tittar han så mycket för att jag sa att jag gilla han? retar han mig bara? skulle en åtta verkligen kunna bli kär i en sjua?… vill veta allt men förstår att det kanske inte går att få reda på det… ha en riktigt god jul och gott nytt år!

Hej! Han verkar ju intresserad men samtidigt känns han osäker på sig själv. Ta dagen som den kommer och se vad som händer!! Visst kan en 8:a bli kär i en 7:a! Lycka till och nytt gott år till dig åxo! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *