Vad va det?

För en del år sedan gick jag förbi trappuppgången där jag en gång bodde med min mamma och pappa som tonåring, är i dag 34 år gammal. Plötsligt flyger det förbi ett vitt avlångt moln i ansiktshöjd är 1.53 bara. Det gick så fort och försvann lika fort så jag blev helt ställd o undrade VAD VAR DET? Det såg ut som det kom flygande från trappuppgången och sen rakt förbi mig. Kollade om någon stod o rökte eller liknande men inget sånt…molnet som flög förbi var endå tjockare och kompaktare än rök från en cigarett eller liknande. Vad tror du detta ka ha varit?

HEj! Jag tror det var plasma som kom och det var troligtvis en man som visade sig för dig. Känns som en uteliggare/alkolist som ev bott i trappan men som gått bort snabbt och lite oväntat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *