vad var det??

Hej Evy och tack för tidigare svar! Inatt vaknade jag och trodde min man steg upp och gick mot väggen, men när jag såg bredvid mig låg han och sov. Men NÅNTING var det som gick/svävade mot väggen och försvann. En mörk figur, såg inga detaljer. Vem var det? Lång, tror jag. Men inget annat? Var det en man eller kvinna? Var det Thorborg som ville träffa mig? Har jag sett min första ande? Eller var det min trötthet som gjorde att jag såg syner? Snälla, svara, jag vågar snart aldrig mer sova med ljuset släckt…

Hej! Det känns bekant namnet du nämner och det känns som om Thorborg ville träffa dig! Var inte rädd- lätt och säga!- tror inte det händer fler gånger men lyssna när Thorborg kommer till dig i dina drömmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *