Vad var det

hade nu inatt ett konstigt fenomen som jag undrar om vad det var.gick och la mig vid 23,10 tiden igår och hade svårt att somna efter en stund så hörde jag nån som stängde skåpet i badrummet samt att ställdes ner en mugg på handfatet.trodde det var det största barnet som var uppe jag ropade på henne men fick inget svar. då gick jag upp och kolla men det var ingen där alla sov!!!! men 2 dörrar på skåpet i badrummet var öppna.gick och la mig igen men efter ca 10min så var det dags igen då som små snabba steg i hallen upp igen ingen där vad kan detta ha varigt???..blev liksom iskall och fick rysningar på helakroppen som om det var nån energi som fans där har 2 hundar men de har inte reagerat på nått av dessa saker..

Hej! Det du upplever är ett eko från en svunnen tid. Ni lever sida vid sida men jag kan inte se vem eller vilka de är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *