Vad var det för något?

Under kvällen igår utav melodifestivalen, så tyckte jag att jag såg nåt som fladdrade till ca en halv meter ifrån datorn. Det kom ur högra ögonvrån,. Varade ca 1-3 sekunder. Lite grått och genomskinnligt. Såg ut som när andar börjar lära sig anta mänsklig form. Om du förstår vad jag menar. Då är min fråga, kan det ha varit början till en ande som jag skulle kunna se, eller vad det en för något trött hjärna? Jag vet inte vad det kan vara. Första tanken var " vad var det där för något igentligen?" och fick liten känsla att det kan vara en ande kanske. Om det nu var en ande, så förstår jag nu att mer i min andliga utveckling tar en ny fas. mvh/ Linda

Hej Linda! Det du beskriver låter som när en ande(som ej har kraften att matrealisera sig) gör ett försök att få uppmärksamhet.Jag kan dock inte uppfatta ATT det var så då jag inte kan känna av något här och nu.Denne kan ju ha "försvunnit från platsen". Du får vara mer uppmärksam framöver.Är det så att du börjar "se" kommer du uppleva liknande fenomen mer oftare. Men du ska ALLTID lita på din egna känsla för vad som är elller inte är.Lita på den känsla du får när du upplever fenomenet! Likaså kan du ju då fråga "vem där" och be denne vara mer tydlig.Kanske göra något annat för att visa sin närvaro som tex att blinka med en lampa eller ngt.Då vet du om du fått kontakt. Sedan gäller det att inte bli rädd utan hitta ett sätt att kommunicera.(Och inte bli rädd utan hålla sig lugn är viktigt för att kunna kommunicera tex via tankar och känslor) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.