Vad var det jag såg

Hej Jag har frågor. Den ena är vad var det jag såg när jag bodde i en gammal skola utanför Fredrika. Jag såg ett vitt sken som jag vaknade av. Och den andra frågan är vad var det jag kände när jag var ca 5 år och, var till ett ställe hos min mormor, jag fick jätte panik och ville till ett rum i ett öde hus under all såg spån, jag får fortfarande obehags känslor när jag tänker på den platsen, Mvh Josefin

Hej! Vad gäller skenet kan det vara en port som öppnade sig och det kan se ut som ett vitt skarpt ljus. Denna port finns mellan våra världar och då det kommer någon igenom blir det ett sken som försvinner igen när porten "stängs". Kan du berätta lite mer om huset din mormor bodde i? Lättare att tona in isf! Tack på förhand! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *