Vad var det jag upplevde?

Hej, först; tack för dina tidigare svar! Du har rätat ut många frågetecken. Det här som jag undrar över hände (om jag minns rätt) tidigt förra våren. Jag och min dotter hade varit på min pappas landställe nära Uppsala. NÄr vi åkte på en smal väg genom jordbrukslandskapet fram i skymningen så passerade jag ett parti där något hände. Jag minns inte exakt i vilken ordning känslorna kom, men jag erfor en känsla av mörkräddhet, ensamhet och sorg. Jag har aldrig känt så förut. Alla känslor var så starka och avlöste varandra. Det kändes som om det kom liksom en flod av känslor som "rann" över vägen och ner mot fälten. Nu efteråt har jag försökt att finna platsen där detta hände, men kan inte känna in vart det hände. Men vad var det som hände där, den där vårkvällen? Vad var det jag var med om? Snälla; hjälp mig. /N

Hej N! Det jag får in är barn och ungdomar som går på en mindre väg eller stig. Mörkt, ljud i skogen, skrock i tankarna. Ett par töser som är pigor ska gå hem denna vackra natt och de skrämmer upp varandra. Något hände där men jag ser inte att det var någon som dog på platsen- inte kroppsligt iaf men så pass vettskrämd att själen "dog". Försök hitta historien runt omkring i trakten och du vet vad jag menar då du hittar det. Det ska finnas nedskrivet möjligen av en präst och det ska finnas foton på en eller alla töserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *