Vad var det?

Det här hände för ett par år sedan. Jag och några kompisar hade varit & badat och när jag kom hem var jag väldigt trött. Det skulle komma gäster hem till oss till kvällen så jag tänkte att det vore bra att få lite vila. Jag la mig på min säng och var på väg att somna då jag märker att någon går in på mitt rum, öppnar skjutdörren till garderoben och går in i den. Jag hörde hur galgarna rasslade. Jag var helt säker på att det var brorsan som skulle vara lite "rolig" så jag sa åt honom flera gånger att sluta. När han inte ville gå ur blev jag irriterad och tänkte tvinga ut honom. Det var då jag märkte att brorsan kanske inte ens var där inne då springan in till garderoben var pytteliten, jag trodde nämligen att han bara skjutit upp dörren och tryckt in sig där. Jag öppnar den helt i alla fall och ser att det inte var någon där. Jag är ganska harig som person och tog illa vid mig av det här. Jag sov med lampan på i flera veckor och visst, det kanske var inbillning, men jag hörde verkligen alla de där ljuden och tyckte mig se något och vart verkligen chockad av att se att det inte alls var brorsan som skulle spela mig ett spratt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *