Vad var kattstegen?

Hej! För några år sedan i min förra lägenhet upplevde jag något konstigt. Jag var arbetslös under en period och brukade ha till vana att lägga mig i sängen och läsa en bok eller tidning efter lunchen. På den tiden hade jag en katt. Vid minst 5-6 tillfällen, kände jag att katten hoppade upp i sängen vid fotändan och gick fram i sängen. Det kändes mycket tydligt. Vid alla tillfällen så lade jag ner boken/tidningen för att välkomna och klappa honom. Men till min stora förvåning fanns inte katten där, utan befann sig i en annan del av lägenheten. Vad kan detta bero på? Inbillning? Något slags varsel eller kanske en annan katt som spökade? Vad tror ni? M.v.h Fredrik, Göteborg

Hej Fredrik! När det gäller katter så har de förmågor bortom vår kunskap att förstå. Katter har vad jag förstått tex väldigt lätt att tex biolokation dvs befinna sig fysiskt på en plats och sedan astralt befinna sig synlig på en annan plats.(Finns info på internet för den som vill läsa mer om ämnet) De kan göra detta även i vaktet tillstånd. Jag får känslan att din katt var lite för lat för att "personligen" göra sig besväret att komma till dig och gjorde såhär istället för att roa sig lite. Men samtidigt får jag sagt att det fanns en annan katt ande där som var bror till den katten du hade.Och han kände du också av. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *