Vad Vill Den Lilla Pojken :)

hej igen. vad jag vet så har det bara varigt lägenheter i det här området,vet inte not om några som har bot här tidigare men lägenheten jag bor i heter Lustigkulle vägen 28a tre trappor upp,3rum och kök och en balkong mer kan jag inte förklara. hoppas du ser not. MVH Mikaela.k >> Svar på frågan Hej Mikaela K! Jag får inte fram mycket mer än att det är någon som busar med dig, en pojk i 12-13 årsåldern. Han har inte fastnat men kommer på besök då och då. – – – – – Hej Igen. den här pojken du pratade om som kommer då och då. jag undrar bara vad det är han vill för det är inte bara det med data rummet nu det är fler saker nu och det händer jämt när jag är själv hemma så fort min kille åker till skolan (jag bor ensam med min kille här) när jag är ledsen så att jag inte vet vart jag ska ta vägen så brukar det skimra i alla lampor.och i köket på morgonen så lät det som nån kasta kapsyl på golvet fast det har bara hänt en gång, men det som händer nästan varje morgon är att det låter som om nån ställer in min disk från diskmaskinen till skåpet och att Tv:n stänger av sig och efter en stund igång igen, vissa dagar är det helt lungt och andra inte :P. och allt det hör jag på mårrnarna när jag sitter vid datorn när min kille har åkt till skolan. Detta är inget som skrämmer mig alls för det känns inte obehagligt på not vis det känns ju asså som nån är här men inget dumt. undrar bara vad det är han den där pojken som du pratar om varför han bara just vill vara här med mig:)? MVH Mikaela K.

Hej Mikaela! Han tycker om ditt sällskap och han vill inte att du ska vara ledsen- han vill dig bara väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *