Vad vill pappa säja mej?

Hej. Jag har undrat så länge vad vill min pappa ville säja till mej . Innan han dog hans kropp va full av cancer .Det började med svår ryggvärk. Läkarna hånade honom det är inte något fel på dej.Pappa fick lida som helvete. Han hade prostata cancer som hade spridit sej i hela hans kropp .Min pappa va en underbar person på alla sätt han blev 50 år gammal.Min pappa hade många bröder som oxå gick bort i prostacancer. Deras ålder va 53-55 gammla .så det är 4 bröder plus 2 systrar har gått bort i bröstcancer .Av 10 syskon så har 6 dött i cancersjukdom ,två kusiner till mej har oxå gått bort i cancer en kvinna fick bröstcancer o en man gick bort i underlivscancer. Jag blev själv drabbad av prostatacancer 2004 42 år gammal. Läkerna trodde inte på mej dom tyckte jag va psyk sjuk när jag sökte för mina underlivsbesvär o enorm trötthet läkerna sa TILL MEJ GÅ HEM O TÄNK PÅ ANNAT DU KOMMER ALDRIG ATT DRABBAS AV CANCER. MEN DOM HADE VERKLIGEN FEL JAG FICK KÄMPA SOM FAN ATT DOM SKULLE UNDERSÖKA MEJ.NU 2008 SITTER JAG MED SVÅRA KROPPS SMÄRTOR I MIN KROPP I MINA BEN O RYGGEN VÄRKER HELA TIDEN JAG FÅR ÄTA MYCKE STARKA MEDCINER FÖR ATT KUNNA VA UPPE . MIN FRÅGA TILL DEJ VAD VILL MIN PAPPA SÄJA TILL MEJ. OCH ETT UNDRANDE JAG SÖKTE EN GÅNG EN SPÅ MAN. HAN SA TILL FY VA ONDA ANDAR DU HAR ÖVERDEJ SOM GÖR DITT LIV TILL ETT HELVETE O KROSSAR DIN LYCKA Å ATT MIN PAPPAS SLÄKT KOMMER ATT UTPLÅNAS AV EN DÖDSSJUKDOM O MÅNGA KOMMER DRABBAS AV OLYCKA SORG O DÖD . HAN SA TILL MEJ ATT NÅGOT HAR HÄNT I MIN PAPPAS SLÄKT, NÅGOT HEMSKT OCH MYCKE ONT. Å ATT DET FÖLJER MED TILL OSS SOM INTE HAR MED DET ATT GÖRA MEN BLIR ÄNDÅ DRABBADE .DET ÄR OXÅ EN FRÅGA TILL DEJ. MÅNGA AV SLÄKTEN HAR BLIVIT DRABBADE AV MYCKE SORG Å OLYCKA O DÖD . JAG MATS JOHANSSON ÖNSKAR O HOPPAS ATT DU KAN SVARA PÅ NÅGOT AV DETTA.MVH MATS

Hej Mats! Måate börja med att säja att jag blev fullständigt bestört och absolut mållös över ditt "brev".Jag blev sittandes en lång stund och fick läsa igenom flera gånger för att verkligen förstå vad du skriver. Sedan drabbades jag av fullständig raseri!Vad är detta för dårskap!!!Denna sk spågubbe…jag skulle kunna vrida…nacken…minst sagt! Ska man komma med sådana uttalanden som denne ska man också kunna komma med lösningar annars ska man hålla igen truten enligt min personliga uppfattning!!! Det du berättar är verkligen omtumlande och fruktansvärt och för mig är det fullständigt obegripligt att läkare varit så nonchalanta med tanke på den historia du beskriver med alla sjukdommar som ska finnas i din släkt. För att få ett slut på detta krävs upprättelse! Det du kan göra är att anmäla dessa läkare till patientnämden och kräva skadestånd! Finns det en sådan sjukdomshistoria med allt det du beskriver så finns det dokumenterat och då borde dessa läkare kunna sett av även du ligger i riskzonen.UPPRÄTTELSE! Är det som gäller.! Jag förstår om du är bitter och arg,skulle jag genom gå det du beskriver skulle jag vara galen av ilska! Det är tyvärr ingen som vill framträda från andra sidan,men det kan bero på att jag själv blev så ofocucerad av att jag blev så arg över hur det kan vara och det du berättar. Vad gäller den här sk spågubben… Dennes uttalande gör mig målös. Att sjukdom drabbar er släkt behöver inte alls ha med mörka onda väsen att göra utan kan i grunden ha med rent genetiska drag i släkten att göra då man vet att vissa sorter av cancer kan vara ärftliga. Att slänga något sådant i ansiktet utan att komma med en lösning eller tydlig förklaring gör mig också mållös,förstummad. Sätt dig ner och be till den Högste Rätmätige Skaparguden att sända De Kraftfullaste Heligaste Rätmätiga Änglar som kan syna din livsutvtion i sömmarna och bryta all den tänkbara "rappakalja" som kan vara lagd över dig här och nu!Det är det första rådet jag kan ge dig! Du får gärna återkomma, då jag känner att jag blev alldeles för ofocucerad och mållös för att kunna besvara tydligt. Mvh EeWee Det jag får sagt är att du ska använda all din kraft till att få upprättelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *