vakna mitt i natten av att lampan är tänd?

Hej! Jag är en tjej på 12 år. Som oftast brukar släcka lampan innan jag somnar… Men nu funderar jag på om det antingen är någon som tänder den så jag vaknar eller om jag helt enkelt glömmer och släcka den innan jag somnar… Detta händer inte alls ofta men det har hänt ungefär 2 gånger sen sist… minns inte just när… Snälla, nu undrar jag om det är mitt eget fel eller om det är nån eller nåt som helt enkelt vill att jag ska vakna. Jag brukar oftast då vakna vid 3 tiden vet inte varför just då…. Men det är det jag vill ha svar på! Tack på förhand! Hoppas ni fattar nåt av det jag skrev / Lollipop ^^

Hej Lollipop! Har du någon farmor, farfar odyl som gått bort? Det behöver inte vara nyligen men det är någon släkting till dig som tänder lampan och jag tror att det kan ha att göra med att du kanske var mörkrädd när du var liten och ville ha lampan tänd. Ps. DU får gärna säga du till mig!:))Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *