Vakna nätter – Fråga besvarad 2014-10-25

Hej!
Jag har en son på 16 månader som är vaken halva nätterna. Han sover bra fram till tolv-halv ett, sen totalvägrar han att sova mer. Det som gör mig lite fundersam är att han ofta bara sitter tyst i sängen å stirrar in i ett hörn i sovrummet. Lägger jag ner honom sätter han sig direkt och fortsätter stirra. Kan det vara så att det finns något/någon som Stör min sons sömn nattetid?

 

Fråga besvarad 2014-10-25

Hej!

Har du någonsin hört talas om stjärnbarn, kristall barn ?

Jag kan uppfatta att det är detta som är orsaken till att din son redan är den lilla speciella ängel som han är 🙂 Allt är som det ska och jag kan inte känna att det finns något att oroa sig över. Du får nog helt enkelt vänja dig vid att din son under resten av ditt liv kommer få dig förundrad över mångt och mycket …
Och det enda jag kan ge som råd är att inte bli oroad eller tro att något “måste vara fel” eller att “hans beteende är konstigt eller  naturligt” därför att för de barnen som föds och som tillhör denna grupp av barn så kommer de redan från det att de är mycket små visa sina föräldrar lugnt och tydligt att de inte är som alla andra… 🙂
Din son har redan från födseln skyddsänglar och skyddsväsen som finns runt honom och runt hela din familj för att se hjälpa till så att han ska få ett så normalt liv som möjligt och ända kunna växa upp och utvecklas till den han är i sin själ.
Jag skickar några länkar så får du själv läsa om detta och se om det är något som du kan känna vibrerar som ett möjligt svar till din fråga om din son.
Det viktigaste är vad du som mamma känner inom dig stämmer och inte det jag säjer eller påstår.
Lycka till och du är alltid välkommen att fråga igen om det är något du undrar över.

http://www.omtanke.se/texter/kristallbarn.php

http://celinaryden.se/2012/05/04/ar-du-ett-indigo-eller-kristallbarn-testa-dig-har/

 

Om du har en radio eller tv på  i det rummet som din son sover.. .stäng av…och om du har trådlöst wifi på under natten… stäng av under de timmarna på natten som ni ska sova. Dessa saker kan göra skillnad och om du läser länken angående kristallbarns känslighet så kommer du att förstå bättre. Kan vara värt att testa för att ni båda ska få sömn . Eller hur ?
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *