Var är min Ipod?

Hej!antar att du har många frågor att besvara,eller så har du semester..ja skickat 2 frågor om min mormor men ej fått svar än..men nu undrar jag:ja har slarvat bort min ipod,o undrar om du har sådan förmåga att se var ja kanske lagt den?blir galen snart,tror snart att nån tagit den.hittar ej!…ha en god sommar!

Hej Karin! Ja du har rätt i både och.Det är otroligt mycket frågor som finns att besvara och jag har semester och kommer därför stänga ner frågespalten och ta paus. Du har också rätt i att detta med att hitta försvunna saker inte är mitt område men jag ska göra ett försök. Om du inte redan har hittat den så verkar den finnas i ett tygfack typ i en jacka,ficka,byxficka eller väskficka.Kolla i fodralet så den inte trillat in någonstans. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *