Var är ringen?

Hej jag vet att det inte är ditt område att se vart borttappade saker fins osv. Men kan du se vart min pappas ring finns. förlovningsring. Den försvann för något år sedan men vi hittar inte den. Jag saknar att han inte har den på sig men mamma har sina. Tack på förhand.

Hej Madde! Du har rätt i att detta att hitta försvunna saker inte är mitt område.Men jag gör ett försök. Tyvärr tror jag inte han kommer hitta ringen då det verkar som den ligger i en slags jordhög/kompost/förmultnat gräs,jord,löv som han hållit på med och pga fukt har den åkt av fingret. Vet han dock med sig var denna plats kan vara så kan han kanske hitta den med lite tur och skicklighet och gräva ner till botten och söka igenom vartendaste löv. Den andra saken jag kan uppfatta är ett djur som flyger,typ en skata,kråka osv kan ha tagit den med sig från komposten/jordhögen. Jag är alltså väldigt osäker i vilken typ av "hög" den ligger i just nu dvs är det fortfarande "komposten" eller ett fågelbo som liknar en kompost. Har ni tid och ork så är det där ni kan börja söka. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *