Var är smycket?

Nuskriver jag ännu en fråga. Skrev den i spökum och fick ett svar. Tänkte kolla av om du kunde se nåt. Jag hade ett halsband med ett par fina träskor på när jag var liten. Mamma var så rädd om det, hon hade det som liten. Det sista jag kan minnas är att jag hade det på ett kalas, men kan mycket väl ha försvunnit efter åxå. Vore härligt om du kunde se något om det. Kram Linnéa

Hej Linnea! Det är nog så att smycket hittades av ett annat barn,en flicka efter att du tappat det i gräset efter lek. Jag kan inte med bestämdhet säja att det var just på kalaset detta skedde men där fanns flera barn och ni lekte gemensamma lekar utomhus och vid ngt tillfälle lossnade eller öppnandes låset i halsbandet och gled av. Det finns ett långsökt sätt att få tillbaka smycket på och det är att återuppta kontakten och ringa upp alla och envar av de som var flickor och deltog vid detta kalas och fråga om de den dagen tog ett smycke. Speciellt är det bilden av en liten späd flicka med väldigt blont hår och flätor/hästsvansar som tog detta från gräset och visade det för en annan flicka som var lite smårund och brunt halvlångt hår. Den brunhåriga tyckte den blonda skulle behålla smycket. Den brunhåriga känns inte helt snäll och min fundering är om hon inte visste vem smycket tillhörde…egentligen. Utifrån detta får du ta dig en funderare och varför inte sätta dig vid telefon och ringa och fråga om du vet vilka/vem beskrivningen stämmer in på. Det som är lite småkul i detta fall är just att jag får sagt att den som har smycket nu inte gillar smycket och har känt obehag av den och att den "tillhör någon annan". Det kan bero på att smycket vaktas av en äldre kvinna som tillhör din släkt.Varför,det vet jag inte. Det skulle inte förvåna mig om smycket hamnar hos dig förr eller senare. Hoppas detta ger dig lite svar på dina funderingar och kanske en lösning. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *