Var det en dröm?

Hej, jag vill dela med mig om en sak som hände när jag kanske var : ca.9-10 år. Jag var väldigt van vid att sova ensam hemma, ungefär 4 timmar på natten. Hursomhelst, jag skulle sova vid klockan 10. Men det gick inte. Jag kände flera gånger av att det verkligen inte gick!! Såklart tillslut sommnar jag. klockan: 00.00 ringer min mobil och mamma säger att hon kommer hem lite senare.. Medan jag ligger där helt plötsligt så ser jag som en skugga gå över mina garderobsdörrar (hade tänd lampa) Jag tänkte att jag inbillade mig och släckte lampan (ifall fler skuggor skulle komma.) Sen hör jag ett litet ljud, som en litenliten ton. Det var min speldosa som lät (sn sådan som man vrider upp så dansar som en ballerina till musik) Jag går fram och kollar om den var på, och ja. det var den, men det konstigaste var att jag inte hade satt på den, och jag hade inte använt den på länge. Jag somnade senare om, dan efter skulle jag kolla om det inte var en dröm (man kunde ju se samtalen på mobilen) och ja. mamma hade ringt, men då kunde det ju inte vart en dröm.. eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *