Var det han!

!Bästa EeWee!I ett flertal drömmar har jag haft bekydd av en man som i sitt jordeliv inte hade det bästa ryktet om sej ,på grund av sitt spritmissbruk. Men han var väldigt snäll mot mej!! Och dessutom höll han sej nykter och fin,en låg tid, och han gick då ut med min shäfervalp jag hade då som hette "Yzzo" Hunden var som besatt av honom och ylade av glädje då han kom! Det var snöstorm och hellregn, men aldrig att han svek "Yzzo"! Nu är de sedan länge borta båda två, men jag hoppas att de har fått träffas på den andra sidan! Men denne man kommer till min undsättning i drömmar då jag verkligen behöver en stor stark karl som räddar mej, och inger en enorm respekt! Jag glömmer aldrig honom eller min "Yzzo" Vad får du fram av detta EeWee? Tack på förhand kära du!

Hej Lisse! "Det är inte så komplicerat. Du fanns där som medmänniska och stöd och såg det goda i honom som ingen annan såg (förutom hunden som känner människors innersta väl). Oavsett vem han var,hur han var så är den Högstes kärlek oändlig,gränslös och alltomfattande. Det är när avlidan vänder sig bort från Ljuset och "Den Högste" som de blir jordbunda och inte kommer till andra sidan.Pga den fria viljan. Denne man valde den Högstes kärlek och kan nu från andra sidan återgälda och finnas där för dig när du behöver denne i dina drömmar." Jag hoppas att detta ger dig något slags svar då det var min ena guide som sade detta.Jag förstod nämligen inte riktigt frågan men fick detta som svar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *