Var det ljuset hon såg?

Hej! Det är en sak som jag alltid undrat men aldrig kommit på föräns idag att fråga.. För snart 6 år sedan dog min mormor. När hon låg inför de sista timmarna pratade hon väldrig mycket om alla minnen i hennes liv. Hennes sista ord till mig var Josse, glöm inte att jag älskar dig och så krama hon mig. Men det är en sak jag funderat på: När hon låg på ålderdomshemmet sista natten i liv kollade hon mot väggen. På väggen var det hyllor och en byro. Då utbruster mormor "Gud vad det är ljust på väggen där!" Min mamma svarar bara "Men mamma där är ju en massa hyllor och sånt på väggen". Var det ljuset som hon såg då? Många säger att när hjärnan slutar fungerar så ser människan ljust men jag är lite osäker på var det var. Har jag någon runt mig? Kramar Josefine

Hej Josefine! Jag vet inte vad man ser innan man går vidare men jag tror att det var ett ljus som din mormor såg ett ljus där hennes vänner och familj väntade. Din farmor bla ser till dig med jämna mellanrum. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *