Var det min farfar?

Den 6 mars 2006 så gick min farfar bort. Någon månad efter så berättade min mamma för mig att hon och min pappa hade känt lukten av Läkerol inne i deras sovrum. Vi tänkte att det kunde ha vart min farfar som vart på besök för han brukade äta läkerol ganska ofta när han var vid livet.

Hej Annica! Svar Ja.Det var din farfar. När lukten av läkerol dyker upp så finns han i närheten. Han är på andra sidan och mår utmärkt och är omsluten av ljus och kärlek tillsammans med både vänner,släktingar och djur och har sin nya tillvaro att vara i, men det händer att han gör besök och visar sin närvaro bla genom att släcka stearinljus,släcka lampor,röra vid fotoramar och att det luktar läkerol. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *