var det mitt barn?

Hej igen Evy! Jag drömde för ett par nätter sedan om en brunhårig lit3n flicka som sade att hon var den dotter jag antingen kommer få, längtar efter eller som jag hade fått om jag inte fått missfall. Det stör mig att jag inte minns vilket det var! Kan du hjälpa mig att reda ut om detta är dottern jag någon gång kommer få, och om det isåfall är fosterbarn eller eget? Eller om det var dottern jag hade haft om jag inte fått missfall? Jag och min man är båda blonda, men det finns brunhåriga i släkten, så…snälla hjälp mig med detta! P.S. "Djävulen2 säger att det var mitt biologiska framtida barn, men ska jag lita på det…?

Hej! Den flicka du såg är ditt barn men hon känns som du haft men i ett annat liv. Det är inte den dotter du kommer få inte vad jag kan se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *