Var det mormor som besökte mig?

I mars, detta året dog min mormor på natten. Kvällen efter känner jag & min pojkvän en isande kyla bredvid honom i vår lägenhet. Det var bara på ett ställe. Det drog som att man öppnat ett fönster. plötsligt flyttar sig kylan in i vårt gästrum. vi tänder ett ljus, för att kolla så det inte drar från dörrar eller fönster. Lågan dras rakt in mot mitten av gästrummet. Min kille blev livrädd & kände sig iakttagen. Men jag var lugn. Är nästan helt säker på att det var mormor som besökte oss en sista gång. Hon har aldrig varit hos oss, vi bor 50 mil från henne. Men andar hittar väl?? 😉 Vad tror ni? Kan det ha varit mormor? Det har inte hänt något mer efter det.

Hej Veronica! Tid och plats spelar ingen roll i andevärlden. Ja det var din mormor som tog farväl på sitt egna sätt denna gång. Att din pojkvän upplevde detta som obehagligt är inte så konstigt då han inte delar hennes eller din släktsignatur. För honom blir det främmande men för dig mer normalt,eller hur jag ska utrycka mig. Andar som gör besök för att ta farväl just innan de varit på andra sidan kan vara väldigt kalla i sin energi och uppfattas som obehaglig ren kyla. När de sedan kommer för att besöka EFTER att de varit på andra sidan brukar de vara mer ljummna i sin närvaroenergi. Din mormor är på andra sidan. Hon har inte besökt dig mer på detta sett. Hon ville försäkra sig om att du är under beskydd och att få ta farväl personligen.Det var viktigt för henne. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *