Var det någon hotfull?

Hej, för cirka 2-3 år sen bodde jag och min lilla familj i en lägenhet med 2 rum och kök i Hultsfred. I början av då vi bodde där så kände inte jag av nån "andlig närhet". Men när tiden gick kände jag mig uttittad då jag gick hemma. Nätterna var som värst det kändes som att det var en man han kändes inte så gammal 40-45 nånting. (Jag har inte så stor kunskap utan det är bara vad det kändes som) Men iallafall det kändes som om han gick efter mig. Jag var tvungen att stänga dörren till sovrummet för att kunna somna. När jag en dag skulle skriva till en vän vad jag kände så tog det bara stopp. Det kändes som om han stod bakom mig och sa: Skriver du detta så kommer något hemskt att hända. Det slutade med att jag inte skrev det. Dagar gick hade huvudvärk nästintill migrän varje dag och detta fortsatte. Efter ett tag var det dags att byta lägenhet. Dagarna innan kändes det som att den där mannen bara ville att vi skulle komma bort från lägenheten så fort som möjligt. Jag gick aldrig upp där mer det fick min man göra. Min fråga är: Var det en man? Eller är det bara "fantasier" som jag intalat mig. Jag tror innerligt mycket på andar och spöken och ser det väldigt intressant. Men däremot är jag inte erfaren av detta så mycket. Tack på förhand. 🙂 Kram Mikaela

Hej MIkaela! Det var en man som fanns i huset och han ser alla som inkräktare. En bitter man som inte gått över till andra sidan. Huvudvärken får mig att säga att det var han som försökte påverka dig negativt men då du inte släppte in honom fick du huvudvärk. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *