Var finns hon?

Hej! Jag har letat otroligt mycket efter min katt Cicci. Hon försvann för tre år sedan och jag har hela tiden haft på känn att hon inte är död, eller är det bara jag som är envis med att inte inse det faktum att det är möjligt? Jag har tidigare tagit kontakt med ett medium och precis som jag kände så sa hon att hon kunde få kontakt med henne och att hon alltså inte var död… Men nu efter så här lång tid så kan ju vad som helst egentligen ha hänt henne, det var ju trots allt tre år sedan som jag såg henne sist. Jag vill inget hellre än att få henne tillbaka eller åtminstone veta att hon har det bra någon annanstans. Jag är beredd på att göra i princip allt för att få veta! Det är också viktigt för mig att klargöra att hon aldrig skulle försvinna utan anledning, då hon var en mycket speciell katt. Mycket klok och förståndig, en katt med en underbar personlighet. Jag har aldrig sett det tidigare hos en katt mer än hos henne. Hon var nästan som en människa och hon betydde allt för mig. Snälla, jag hoppas du kan hjälpa mig! Tacksam för svar. Med vänliga hälsningar Ellinor

Hej Ellinor! Din katt lever och mår bra och hon kommer troligtvis tillbaka men det kan dröja ett bra tag till. Hon blev omhändetagen i tron på att hon var utkastad. Sätt upp lappar utanför din ort så kan du få svaren. Jag kan inte säga var hon är då jag inte får fram det men hon mår bra.:))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.