Våran katt !

Min katt Oliver brukar gå in i mitt rum och lägga sig i min säng . Jag brukar gå in till honom och klappa han . Och varge gång jag gör det så bara tittar han upp och bara stirrar in i väggen . En gång så låg han och sov vid ytterdörren och då satt jag vid honom , och lika då så såga han någonting . Han stirrade först in mot köket , och sen vred han huvudet mot trappan . Och varge gång han gör det så tittar jag mot samma håll som han , men jag ser inget . Jag har sett skugger som har gått lite hit och dit i mitt hus . Nu är min gråga , vad tror ni att den kan vara . "Snälla svara ! Jag har skrivit till er flera gånger men ni har inte svarat:( så snälla , svara den hära gången !" Mvh//Johan .

Hejsan! Vi får in många frågor och hinner inte alltid svara på alla. Men nu blev det din tur! 🙂 Djur sägs se mycket mer än vad vi kan se. Kanske ser han att där "är någon". Detta är inte helt ovanligt att se hos djur som sagt. Titta lite på historian om ert hus. Vilka har bott där innan? Ta även kontakt till personerna bakom www.kvaser.net. De är duktiga personer! Lycka till!<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *