Vårat förhållande

Hej. Har skrivit till dig för inte sålänge sen med rubriken "Hur länge?". Hade då precis blivit tillsammans min pojkvän och det kändes så rätt. Men nu har allt vänt på sig och hela hans familj hatar mig. Han älskar fortfarande mig och vill leva ihop med mig, men hans familj har fortfarande inte släppt hans ex och är sura för jag har kommit och förstört allting. Hans mamma och systrar hatar mig och jag får höra hela tiden att dom snackar skit om mig. Jag vet inte vad jag ska göra, och jag vill absolut inte lämna honom. Han är allt för mig och han tycker bara att jag ska skita i dom. Men det är verkligen jobbigt för mig och jag blir ledsen när jag får höra vad dom säger. Ser du något? Kommer det lösa sig eller måste jag välja att gå vidare utan honom? Det känns bäst just nu. Men det kommer bli jobbigt då vi ses varje dag då vi går i samma klass. Många ljusa tankar till dig Evy!

Hej! Det första som kommer över mig är att jag blir förbannad på hans sida! De är konservativa men det får stå för dem. Lägg skydd på dig själv och när du känner att de pratar skit om dig "skicka tillbaka det"! Det låter kanske krångligt men det är det inte. Du ska inte lämna honom för deras skull då er kärlek är stark. Jag kan bara råda dig till att inte ta notis av dem och deras skitsnack men snacka inte tillbaka då de får vatten på sin kvarn. Behandla dem som de behandlar dig och undvik kontakt så mycket som möjligt. vet att det är jobbigt men använd den styrka ni har mellan er vad gäller kärleken!!! Tack vännen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *